fredag 26 oktober 2012

Spökig dag

Idag har jag varit på fest. För att förbättra arbetsron lite så har eleverna själva bestämt att dom vill samla ringar (poäng). Fröken S är inte omöjlig så här har det samlats ringar. Vi började sätta fast dom vid taket till långa kedjor. Varje bord hade sina ringar med sin färg. Tillslut nuddade en kedja golvet och det bordet vann. Belöningen var att bestämma tilltugg till spökfesten som eleverna bestämt tillsammans för länge sen. Självklart fick jag vara med! Jag klädde ut mig i spökhatt och spökkläder. Popcornen var både goda och mjuka att sitta på. ;)

onsdag 24 oktober 2012

FN-dagen

Idag har vi uppmärksammat FNdagen. Alla skolans elever samlades och framförde en varsin sång årsvis. Det var en fin samling där man blev riktigt rörd när alla drygt 200 elever avslutade med "en sång till frihet" ( du är det finaste jag vet, du är det dyraste i världen...)! Så härlig stämning!

fredag 19 oktober 2012

Veckan snart slut

Nu har vi klarat av ännu en händelserik vecka. Vi avslutade med klassens timme där många ville uppträda. Många modiga och duktiga barn. Trevlig helg alla härliga 2:or!!

Svenska läxa till torsdag 25 oktober

Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world's leading questionnaire tool.

tisdag 16 oktober 2012

Mot biblioteket

Idag är hösten här och hela klassen är på väg att låna nya böcker från biblioteket.

fredag 12 oktober 2012

Engelska läxan till fredag 19 oktober

Nästa vecka ska vi prata lite om vädret på engelska. Därför vill jag att ni tittar på denna lilla film minst en gång tills på fredag.

Temavecka med skogens som tema

Denna vecka har förskolaklassen, 1:orna och 2:orna i vår skola haft temavecka. Vi har varit ute en liten stund varje vecka och eleverna har gått runt på olika stationer. Tänk att man kan göra så mycket olika saker i naturen. Det har varit en rolig vecka med riktigt fint höstväder. På en av stationerna vävde vi med växter. Nu har växterna torkat, men dom är ganska fina ändå ;)

torsdag 4 oktober 2012

Engelska läxa till torsdag den 11 oktober

Lyssna på filmen minst 2 gånger och lär dig veckodagarna på engelska.




Svenska läxa till torsdag den 11 oktober


Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world's leading questionnaire tool.


Glöm inte att öva ordentligt på "Veckans ord". Du ska skriva dom så många gånger så att du verkligen kan stava till dom. Veckans ord denna vecka är: berätta, jobba, handla, födelsedag.

Matteläxa till torsdag den 11 oktober

Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world's leading questionnaire tool.